Home > tip and trick > Download userdata (save game) Plant Vs. Zombie all version

Download userdata (save game) Plant Vs. Zombie all version


tau plaant vs zombie kan , nah ni sekarang mau share save game puny saya sendiri , nih isi save gamenya
- advenrure udah finish 3x
- semua mini games selesai
- survival sampai 74 flags
- zen garden udah di kolessi semua

cara pake
- masuk ke folder instalan plant vs zombie
- klik folder user data
- delete semua file yang di user data
- extract file zip ke dalam folder user data

download disini

sumber : http://sandykilburn.blogspot.com/2011/06/download-userdata-save-game-plant-vs.html

About these ads
  1. December 29, 2012 at 2:01 pm

    Makasih banyak …..”Succes”

  2. ayizakiyulhudaya
    March 24, 2013 at 12:44 pm

    kak file nya udah di extrack ke tempat nya tapi kenapa pas saya mainin sama saja seperti biasa ,kira kira itu kenapaa yaaa?

  3. raa
    April 13, 2013 at 4:53 pm

    Bi.sa Di android ga

  4. eza
    January 21, 2014 at 12:10 pm

    saya survival sampe 4000 bendera, biasa aja tuh.

  5. Deganova
    April 27, 2014 at 12:03 pm

    makasih banyak

  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 375 other followers

%d bloggers like this: