Archive

Archive for July, 2011

Plugin SEO Auto Links & Related Posts

July 30, 2011 Leave a comment

SEO Auto Links & Related Posts, is a combination of related posts and auto smart links plugin.

The auto links feature will automatically convert post title, meta keywords, and post tags found inside the blog posts into an internal link.

The concept is simple, instead of comparing all the blog post, it will only match the post title, meta keywords and post tags of the posts related to the current blog post. This will make the auto link process faster and require a minimum amount of resources. Therefore, it is safe to be use in a blog having thousands of blog posts.

For the related posts, you have two options here, to find the related posts base on post title and meta keywords or base on post title, meta keywords and post content. The post title importance is higher compare to the post content. And during the process, the plugin removes stop words from the post content to get the best possible related posts.

Plugin SEO ALRP when compare to SEO Smart Links lite.

  1. Faster, don’t have to loop for all blog posts or max 2000x times.
  2. Faster, using built in WordPress cache, don’t have to connect to MySQL database each time.
  3. There is no 2000 blog posts limitation.
Download

Installation

1. Download it here or search from WordPress Admin > Plugin > Add New.
2. Install and activate from WordPress Admin » Plugins » Add New » Upload page.
3. Go to the WordPress Admin Options page » SEO ALRP, and set the options as you wish.

Screenshot

SEO ALRP Admin Page

download plugin here

sumber : http://exclusivewordpress.com/seo-auto-links-related-posts

Advertisements
Categories: blog, tip and trick Tags: , , ,

Plugin Really Simple Ad Injection

July 30, 2011 1 comment

Ada plugin menarik dan patut dicoba untuk teman yang termasuk blogger matre, alias menyisipkan iklan baik dari GA, Amazon, dll selamat mencoba :

Really Simple Ad Injection plugin is a simple plugin that will help you automatically inject any kind of ad code inside your post content.

You only need to paste your ad code in the plugin admin option, select the ad position and alignment, and done, your ad will be injected inside your blog content.

Regarding the ad code, you can use any kind of ad like Google Adsense, Chitika, Amazon, Clickbank, 3rd party banner etc. Basically any kind of ad code are supported.

Features:
– Ad block alignment: float left, float right, center
– Ad position: after certain paragraph or random position

Download Really Simple Ad Injection Plugin

For the float left and float right option, it will automatically give a 10px margin between the ad block and the text surrounding it.

Screenshot

really simple ad injection admin page

sumber : http://exclusivewordpress.com/really-simple-ad-injection

Categories: blog, tip and trick Tags: , , ,

Populerkan Blog Kita Dengan Facebook

July 30, 2011 2 comments

facebook, plugin wordpress

facebook

ada artikel menarik untuk meningkatkan pengunjung dengan facebook, disimak ya:

Aku sebenarnya baru mencoba cara ini 2 hari yang lalu, tapi jumlah trafik dalam 2 hari ini ternyata meningkat cukup lumayan. Dari webstats terlihat kalau peningkatan trafik ini datangnya dari Facebook.

Yang ku lakukan sederhana aja, cuma menambahkan tombol Facebook Like, Share dan fitur Connect with Facebook di form komentar. Fitur ini memudahkan pengunjung untuk meninggalkan komentar tanpa perlu menuliskan nama dan email lagi, cukup mengklik satu tombol dan dia otomatis dapat berkomentar via akun Facebooknya.

connect with facebook

Keuntungannya, setiap kali pengunjung mengklik Like, Share ataupun memberikan komentar, semua kegiatan ini otomatis akan dipublish di Facebooknya dia, ini berarti promosi gratis blog kita ke seluruh teman-temannya dia.

Disini aku menggunakan plugin Simple Facebook Connect. Namanya emang simple, tapi fiturnya banyak banget, selain koneksi form komentar dg Facebook, ada fitur Like/Recommends, Share, Fan box (untuk menampilkan wall fan page), live stream (untuk menampilkan postingan narsis kita), auto publish artikel baru ke Facebook kita dll. Silahkan dibaca langsung di halaman deskripsinya hihihi…

Setelah plugin ini terinstall, akan ada beberapa plugin baru di daftar plugin kita yg semua namanya diawali dengan SFC –. Namun plugin yg pertama kali harus diaktifkan adalah plugin Simple Facebook Connect – Base. Setelah itu, barulah plugin-plugin lainnya tadi dapat di aktifkan. Untuk fitur koneksi form komentar dan tombol Like misalnya, aktifkan plugin SFC – Comments dan SFC – Like Button.

Read more…

SEO SearchTerms Tagging 2

July 30, 2011 9 comments

Description:

The purpose of this plugin is to strengthen our On Page SEO by adding new internal linking to the blog post using the most popular keywords used by search engine visitors to find the blog post from a search engine ( incoming search terms ).

We can also display the most popular & recent search terms in the sidebar to get a side wide internal linking to the corresponding blog post.

New since version 1.25: Automatically convert popular search terms into Post Tags.

Click here and go to my sidebar to see the live example of this plugin in action.

Screenshots: (click to enlarge)

Admin Page:

Plugin admin page.

Read more…

My Girlfriend is a Nine-Tailed Fox

July 22, 2011 Leave a comment

nine tail fox

  • Also known as: My Girlfriend is a Gumiho
  • Genre: Romance, comedy
  • Episodes: 16
  • Broadcast network: SBS
  • Broadcast period: 2010-Aug-11 to 2010-Sep-30
  • Air time: Wednesday & Thursday 21:55

Synopsis

Cha Dae Woong accidentally releases a gumiho, a legendary fox with nine tails that eats the livers of humans. He meets a pretty girl who is the gumiho he released. When Dae Woong finds out about what he did, he must try to keep her happy and hide the fact that she is a gumiho from everyone. As the story goes on, the legendary gumiho (later called Miho) wants to be human. Miho is informed by a veterinarian named Park Dong Joo (who is also not a human) that she must drink his blood to become a human in 100 days while Dae Woong will now have to keep her magical marble that lets Miho do incredible things. Moreover, Dae Woong will not be able to date anyone else but gumiho within the 100 days. However, Dong Joo doesn’t tell Miho that in 100 days, Dae Woong will die if he gives the marble back to her. Read more…

just another blog

July 19, 2011 Leave a comment

Blog yang berisikan berbagai download gratis script premium, template premium, tips dan trik untuk mendapatkan pengunjung, google adsense, tool tool blogging, dan semuanya dibagikan secara gratis dengan menggunakan server yang dapat dipilih, banyak mirror

dapatkan update terbaru film film kesukaan anda disini, kebanyakan film luar, tetapi film indonesia sedang dalam masa penambahan memiliki berbagai kategori anak dan dewasa, dan genre dari romantic, drama, action sampai ke triller dan horror kami sajikan secara gratis untuk di download diusahakan dari server lokal seperti enterupload dan mediafire

Manga (Komik), movie, serial TV beberapa anime yang marak di tayangkan di indonesia kami tampilkan disini untuk dapat di download secara gratis, semua gratis dan beberapa sudah disertakan dengan subtitle indonesia. anime yang telah kami posting diantaranya one piece, Bleach, naruto, dan anime anime yang lain, selamat berkunjung

Dalam perbaikan

Dalam perbaikan

Dalam perbaikan

Dalam perbaikan

Dalam perbaikan

Dalam perbaikan

Dalam perbaikan

Dalam perbaikan

Dalam perbaikan

Dalam perbaikan

Dalam perbaikan

Dalam perbaikan

Dalam perbaikan

Dalam perbaikan

Blog ini indielive

mediaku media pembelajaran

Download Smadav 8.6 Pro Key Serial Number

July 15, 2011 Leave a comment

Download Smadav 8.6 Pro Key Serial Number – Kembali hadir untuk pengguna setia antivirusindonesia, smadav8.6 dapat anda dapatkan sekarang juda di situs kumpulan antivirus Smadav 8.6 Pro terbaik indonesia pada kali ini.
Smadav 8.6 Pro
Pada Smadav 8.6: Terdapat Penambahan database 100 virus baru, Juga adanya Penyempurnaan fitur Smadav-Updater, Pendeteksian khusus untuk virus Ramnit, Sality, & OneLetter yang menyebar via USB Flash Disk, dsb. Selengkapnya silakan download disini smadav 8.6 pro.